PRIMaRIA iNCHIDE ANUL 2014 FaRa DATORII

PRIMaRIA iNCHIDE ANUL 2014 FaRa DATORII

Luni, 29 decembrie, a avut loc ultima şedinţă extraordinară pe anul 2014. Consilierii locali s-au reunit pentru aprobarea unei rectificări bugetare ce vizează achitarea tuturor datoriilor şi facturilor restante aferente anului 2014.
“Marţi, 23 decembrie, în conturile Primăriei Giurgiu a intrat suma de aproape 39 de miliarde, bani necesari acoperirii restanţelor pe care le are municipalitatea”, a declarat edilul şef Nicolae Barbu.
Astfel, având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului cu privire la alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului şi prevăzută în bugetul de stat pe anul 2014, pentru unele unităţi administrative-teritoriale a fost necesară şi oportună rectificarea bugetară, pe partea de venituri, prin diminuarea la unele capitole de venituri de proprietate, administrative şi diverse cu suma de 3.805 mii lei şi suplimentarea capitolului 11.02.06 cu aceeaşi sumă.
Proiectul de hotărâre supus atenţiei consilierilor pe ordinea de zi a fost aprobat în unanimitate, iar prin urmare municipalitatea va închide anul 2014 fără facturi restante.

Ultima modificare: 29.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mesajul Domnului Primar Nicolae Barbu cu prilejul Nasterii Domnului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.